Softwaredivisie BattMobility verhuist naar Wintercircus!

Na zeven jaar ontwikkeling en uitbouw van optimale en elektrische (deel)mobiliteit in Vlaanderen, is BattMobility klaar voor een nieuw hoofdstuk. Vandaag kondigt de Gentse scale-up de lancering aan van hun nieuwe divisie: MobilityOS.io. Dit innovatieve bedrijf speelt in op de groeiende behoefte aan hyperpersonalisatie, automatisering en slimme routering van bedrijfsvloten en -mobiliteit.

“Dit is het moment waar we altijd naartoe hebben gewerkt,” zegt Chris de Guytenaer, CEO van BattMobility. “De lancering van MobilityOS.io markeert een belangrijke stap in de professionalisering en uitbreiding van onze dienstverlening. Onze ambitie is om bedrijven in Vlaanderen te helpen hun mobiliteit duurzamer en efficiënter te organiseren.”

Als tech startup naar Gents Wintercircus

De professionalisering van BattMobility is duidelijk zichtbaar. “In de afgelopen maanden hebben we vijf nieuwe developers aangeworven en blijft onze klantenkring groeien met prestigieuze namen zoals VOKA, Sint Lucas ziekenhuis labo, Upgrade Estate, Stad Gent en KU Leuven”, klinkt het.

Elektrisch leasen of autodelen in Gent voor bedrijven en gezinnenAls erkenning voor het potentieel en expertise binnen het mobiliteitsdomein is MobilityOS.io, de softwaredivisie van BattMobility, geselecteerd als een van de 15 bedrijven die toetreden tot het prestigieuze Wintercircus in Gent. Ook de andere residenten van het Wintercircus werden vandaag bekendgemaakt.

“Onze huidige locatie aan de Brabantdam is te klein geworden voor onze groeiende organisatie, die inmiddels een vloot van 220 wagens heeft, met nog eens 60 op bestelling. Door samenwerkingen met verschillende concessies in Gent en Leuven kunnen we deze groei blijven consolideren.”


MobilityOS: 100% focus op bedrijven

 

MobilityOS.io mobiliteitsplatform voor bedrijvenMobilityOS.io helpt bedrijven hun vloot te optimaliseren, te vergroenen en economisch te beheren. Het platform is ideaal voor vlootbeheer, fiscale optimalisatie, kostenopvolging en slimme verplaatsingsplanning. “Naast het optimaal gebruik van de eigen vloot, geeft MobilityOS het personeel ook toegang tot andere elektrische voertuigen van derden.”

Deze zomer start MobilityOS.io een proefproject voor bedrijven met minstens 15 wagens in de vloot. Deze bedrijven krijgen een gratis analyse van hun vloot, verplaatsingsgedrag en optimalisatiemogelijkheden. Geïnteresseerde bedrijven kunnen zich aanmelden op MobilityOS.io.

Vers kapitaal ondersteunt sterke groei

De komende maanden staan er eveneens grote investeringen op de agenda. “Externe investeerders tonen vertrouwen in onze visie en groei. In het najaar heeft BattMobility al €300.000 opgehaald bij eigen klanten, wat de sterke band en het vertrouwen tussen het bedrijf en zijn klanten onderstreept. Nu volgt de volgende groeisprong.” 

BattMobility zelf blijft zich richten op expansie van elektrische deelmobiliteit en plant nieuwe activiteiten in centrumsteden als Brugge en Kortrijk. “Deze strategische uitbreiding en investeringen versterken onze positie als marktleider in elektrische deelmobiliteit en innovatieve mobiliteitsoplossingen.”

Voor meer informatie of een interview kunt u contact opnemen met:

Chris de Guytenaer, oprichter en CEO – chris@battmobility.be – 0497537000
David De Beukelaer, MarCom manager – david@battmobility.be – 0498763449

Deel dit bericht

Meer weten over onze producten?

Plan dan vrijblijvend een gesprek in met Niels, onze Sales Manager.

wintercircus 2

VACATURE – Administratief boekhoudkundig medewerker

wintercircus 6

MobilityOS.io verhuist naar het Wintercircus

vacature .net c# battmobility wintercircus

VACATURE – Full stack .Net 8 Developer

BattMobility NV - Maatschappelijke zetel Muinkkaai 53, 9000 Gent - RPR Gent BTW 0697.709.023 - BELFIUS BE53 0689 4223 1553