MobilityOS.io verhuist naar het Wintercircus

Onze volgende Batt move ligt vast: Vanaf 2 september 2024 zal MobilityOS.io, de softwaredivisie van BattMobility, te vinden zijn in het Wintercircus. Dit is niet zomaar een verhuis—dit is een stap in de toekomst, een sprong richting dé mobiliteit van morgen, midden in dé tech hub van Gent.

Mobiliteit in het Wintercircus: we drive change

Samen met de crème de la crème van de Vlaamse technologie en AI, maken wij onze missie om duurzame, elektrische deelmobiliteit voor iedereen toegankelijk te maken, waar.

Werken in het Wintercircus: Wij hebben werk!

Elektrisch leasen of autodelen in Gent voor bedrijven en gezinnenIn deze inspirerende omgeving hebben we niet alleen de ruimte, maar ook de energie om verder te groeien. En dat betekent dat we op zoek zijn naar versterking!

Ben jij een gedreven professional met een passie voor mobiliteit en technologie? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van een ambitieus team in een omgeving waar innovatie de norm is. Solliciteer vandaag nog en wie weet werk jij binnenkort in het hart van Gent, in het legendarische Wintercircus.

Op dit moment zoeken we een flutter developer en full stack .NET 8 developer. Geïntereseerd? Stuur je CV en portfolio door naar ken@battmobility.be!

Spring eens binnen!

Elektrisch leasen of autodelen in Gent voor bedrijven en gezinnen

Vanaf 2 september vind je ons op Miriam Makebaplein 2, 9000 Gent.

Bezoek ons in het Wintercircus, waar je tussen 09:00 en 17:00 kunt bnnenstappen en registreren aan de front desk. Of je nu duurzame mobiliteitsoplossingen zoekt of gewoon nieuwsgierig bent—kom langs en ontdek hoe wij mobiliteit heruitvinden.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij MobilityOS.io op onze nieuwe locatie!

Feest in het Wintercircus: Save the date!

Tijdens opening weekend van 6 tot 8 september vieren we niet alleen onze verhuis, maar ook de officiële opening van het Wintercircus. Dit is het startschot van een feestelijk openingsweekend voor het grote publiek.
Ontdek meer: https://www.wintercircus.be/en/opening


Voor meer informatie of een interview, neem gerust contact op:

Chris de Guytenaer, oprichter en CEOchris@battmobility.be – 0497537000
David De Beukelaer, MarCom managerdavid@battmobility.be – 0498763449

Deel dit bericht

Meer weten over onze producten?

Plan dan vrijblijvend een gesprek in met Niels, onze Sales Manager.

wintercircus 2

VACATURE – Administratief boekhoudkundig medewerker

vacature .net c# battmobility wintercircus

VACATURE – Full stack .Net 8 Developer

vacature flutter battmobility

Vacature – Flutter Developer (medior)

BattMobility NV - Maatschappelijke zetel Muinkkaai 53, 9000 Gent - RPR Gent BTW 0697.709.023 - BELFIUS BE53 0689 4223 1553