VACATURE – Administratief boekhoudkundig medewerker

Ben jij onze nieuwe structuurheld?

BattMobility is een groeiend en innovatief bedrijf dat zich inzet voor duurzame mobiliteit. Om ons team te versterken, zijn we op zoek naar een Administratief boekhoudkundig medewerker die structuur kan brengen in onze dynamische werkomgeving. Als jij een passie hebt voor orde, nauwkeurig kunt werken en goed bent in communicatie, dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken!

Verantwoordelijkheden

Als Administratief boekhoudkundig medewerker ben je de schakel tussen verschillende afdelingen en zorg je ervoor dat onze financiële administratie op rolletjes loopt. Je bent verantwoordelijk voor een breed scala aan taken, waaronder:

  • Beheer van de mailbox en facturatie: Je zorgt ervoor dat vragen rond facturatie tijdig en correct worden afgehandeld.
  • Leveranciersfacturen laten verwerken, inboeken en betaling voorbereiden: Nauwkeurigheid is jouw tweede natuur, en je zorgt ervoor dat de facturen altijd kloppen.
  • Beheer van fleet- en teamkosten: Je zorgt ervoor dat alle kosten correct worden geboekt en toegewezen aan de juiste posten.
  • Betalingen van klantenfacturen opvolgen: Eventuele problemen analyseren en rechtzetten.
  • Klantadvies & ondersteuning: Advies: Informeren en adviseren van klanten over geschikte producten/diensten.
  • Ondersteuning: Bieden van hulp bij eenvoudige problemen en doorverwijzen van complexe vragen.
  • Werken met IT-systemen: Je bent vaardig in het gebruik van verschillende IT-systemen en helpt deze te integreren tot een efficiënt geheel. Ervaring in Odoo is een dikke plus!
  • Basiskennis boekhouden: We zoeken geen volleerd boekhouder, maar wel een basiskennis om eenvoudige boekhoudkundige handelingen uit te voeren. Je communiceert efficiënt met onze boekhouder en denkt actief mee over het stroomlijnen van onze financiële processen.

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar iemand met de volgende eigenschappen:

  • Hands-on mentaliteit: Je steekt graag de handen uit de mouwen en brengt orde in de chaos.
  • Structuurgericht: Je houdt van georganiseerd en planmatig werken, en denkt mee aan het verbeteren van onze processen. Maar kan ook met een dynamische start-up mentaliteit om.
  • Duurzaam ingesteld: Je voelt je aangetrokken tot duurzame initiatieven en wilt hieraan bijdragen.
  • Sterke communicatieve vaardigheden: Je kunt goed samenwerken met verschillende typen mensen, van luidruchtige sales professionals tot stille IT-experts. En je kunt omgaan met ontevreden klanten en beschikt over de vaardigheden om hun tevredenheid te vergroten.

Wat we bieden

Bij Battmobility geloven we in het waarderen van onze medewerkers. Daarom bieden wij jou:

  • Een marktconform salaris van €2.500 – €3.000 bruto per maand, afhankelijk van je ervaring.
  • Deelname aan ons succes: De kans om zowel emotioneel als financieel deel uit te maken van ons groeiende verhaal.
  • Toegang tot de volledige Battmobility-vloot voor jouw persoonlijke mobiliteitsbehoeften.
  • Maaltijdcheques om bij te dragen aan jouw dagelijkse uitgaven.
  • Een unieke werkplek: Join ons in het wintercircus, de nieuwe tech-tempel van Gent.

Missie en visie van BattMobility

BattMobility is een een toonaangevende aanbieder van elektrische deelmobiliteit in Vlaanderen. We hebben een uitgebreid netwerk van oplaadpunten en een flexibel aanbod van voertuigen die perfect aansluiten op de behoeften van onze klanten. We zijn een innovatieve en duurzame onderneming die bijdraagt aan een betere mobiliteit in Vlaanderen.

Batt streeft naar een flexibele en versnelde elektrificatie van Vlaanderen. Daarbij helpt ze zelfstandigen, KMOs en bedrijven om hun vloot in sneltempo te vergroenen. Bovendien optimaliseert Batt het gebruik door de voertuigen beschikbaar te stellen aan derden. Zo dalen de globale kosten voor bedrijven én stijgt het rijcomfort.

Zo maakt BattMobility elektrische mobiliteit voor iedereen toegankelijk, betaalbaar en duurzaam. Door een breed aanbod aan moderne en gevarieerde voertuigen, biedt BattMobility een optimale oplossingen voor elke vervoersnood en situatie. Immers: op termijn wordt elke wagen een elektrische én gedeelde auto.

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Als je jezelf herkent in deze vacature en deel wilt uitmaken van een dynamisch, duurzaam en toekomstgericht bedrijf, dan nodigen we je graag uit om te solliciteren! Stuur je CV en motivatiebrief naar ken@battmobility.be en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team!

BattMobility – Drive change

Deel dit bericht

Meer weten over onze producten?

Plan dan vrijblijvend een gesprek in met Niels, onze Sales Manager.

wintercircus 6

MobilityOS.io verhuist naar het Wintercircus

vacature .net c# battmobility wintercircus

VACATURE – Full stack .Net 8 Developer

vacature flutter battmobility

Vacature – Flutter Developer (medior)

BattMobility NV - Maatschappelijke zetel Muinkkaai 53, 9000 Gent - RPR Gent BTW 0697.709.023 - BELFIUS BE53 0689 4223 1553